Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Канал 3Оказа се, че имаме много спиртоварни, които

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Канал 3Оказа се, че имаме много спиртоварни, които
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Вече сме на 3,5 млрд. лева дефицит, но нищо не заплашва пенсионната система

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Канал 3

„ Оказа се, че имаме доста спиртоварни, които вършат по няколко тона алкохол на месец. Когато нашият пазар се задоволи, ще оказваме помощ и на съседите. Имаме големи мощности за алкохол. ”

Това съобщи Бойко Борисов по време на срещата по самодейност на президента Румен Радев в президентската институция, на която беше разисквано осъществяването на ограниченията за ограничение на разпространяването на COVID-19 в България, написа Канал 3.

„ За да получат по 1000 лв. медицинските лица, би трябвало да преведем 1400, с цел да може чисто да получат 1000 след удръжката на налозите. Реално, тъй като доста обичат да приказват за запасите на страната, ние към този момент сме на 3,5 милиарда лв. недостиг. От бюджетния остатък, откакто не се попълнят с толкоз пари бюджета, към този момент сме на недостиг.

Но да кажа, да останат пари за пенсиите. Нищо към този миг не заплашва пенсионната система. Тя се попълня от бюджета и би трябвало да се подсигурява за дълго време, да остане от запаса да се попълня пенсионната система. Винаги, когато вършим плановете и сметките, имаме поради, че всеки месец отиват милиарди за пенсионната система. ”, сподели още Борисов.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР